Ajankohtaista
 • 11.05.2021
  WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi on valittu Jenni Vuorela ajalle 19.4.2021–30.4.2022. Vuorela on kotoisin Pohjois-Satakunnasta mutta asunut jo lähes vuosikymmenen Porissa, ja parhaillaan hän viimeistelee opintojaan Porin yliopistokeskuksella Turun kauppakorkeakoulun yksikössä. Vuorelalla on vahva viestintätausta aiemmista töistään ja kansainvälistä kokemusta muun muassa opiskelijavaihdosta Italiasta.
 • 19.01.2021
  Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja aluekehittämisestä? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja edustamaan länsisuomalaisten maakuntien toimijoita? Onko sinulla hallussa viestinnän keinot ja välineet? Jos vastasit kyllä, haemme nyt Länsi-Suomen Eurooppa-toimistoon (WFEO) Brysseliin harjoittelijaa noin vuoden mittaiselle ajanjaksolle, huhtikuun lopulta 2021 alkaen.
 • 30.04.2020
  WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi on valittu Heidi Heikkilä ajalle 20.4.2020–30.4.2021. Pirkanmaalta kotoisin oleva Heikkilä on opiskellut hallintotieteitä Vaasan yliopistossa ja viimeistelee opintojaan Tampereella. Heikkilällä on kokemusta kansainvälisestä työilmapiiristä, sillä hän on opiskellut ja työskennellyt ulkomailla aiemminkin, viimeisimpänä Suomen ulkomaanedustustossa Zagrebissa.
 • 16.01.2020
  Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja aluekehittämisestä? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja edustamaan länsisuomalaisten maakuntien toimijoita? Onko sinulla hallussa viestinnän keinot ja välineet? Jos vastasit kyllä, hae Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston (WFEO) harjoittelijaksi Brysseliin!
 • 15.04.2019
  WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi on valittu Katriina Nousiainen ajalle 8.4.2019­­­­­­­­­­­­–30.4.2020. Hän on kotoisin Mänttä-Vilppulasta ja opiskelee neljättä vuotta Vaasan yliopistossa hallintotieteiden maisteriksi. Pääaineena hän opiskelee aluetiedettä ja sivuaineena kunta- ja aluejohtamista.
 • 06.02.2019
  WFEO:n uudeksi EU-asiantuntijaksi on valittu Anniina Palmu. Anniina on kotoisin Kajaanista, mutta opiskellut myös Vaasassa ja tutustunut samalla Länsi-Suomen alueeseen. Vaasasta hän siirtyi Skotlantiin opiskelemaan kansainvälisiä suhteita ja jatkoi opintojaan Alankomaissa, missä hän erikoistui Euroopan politiikkaan ja ulkosuhteisiin turvallisuuspoliittisesta näkökulmasta.
 • 04.02.2019
  Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja alueellisesta kehittämisestä? Onko sinulla sujuva kynä ja viestinnän keinot ja välineet hallussa? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja ajamaan länsisuomalaisten toimijoiden etuja? Jos vastasit kyllä, hae Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston harjoittelijaksi Brysseliin!
 • 11.12.2018
  Brysselissä sijaitsevan Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston tehtävänä on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan sekä Satakunnan maakuntien edunvalvonta sekä hanketoiminnan tuki ja tiedottaminen. EU-toimiston työntekijöiden työnantaja on Pohjanmaan liitto. Toimimme yhdessä maakuntaliittojen sekä mm. kehitysyhtiöiden, tutkimuskeskusten ja korkeakoulujen kanssa. Toimistossa työskentelee johtaja, EU-asiantuntija ja harjoittelija.
Päivitetty 11.01.2021, Kello 13.33, Heidi Heikkilä.