Ajankohtaista
 • 19.01.2018
  EU:n Horisontti 2020 -tutkimuspuiteohjelman pk-yritysosion viimeisimmällä kierroksella on myönnetty rahoitus kahdeksan suomalaisinnovaation kaupallistamissuunnitelmalle ja yhden suomalaisinnovaation toteuttamiselle. Tällä kierroksella Suomeen tuli tukea yhdeksälle yritykselle, joista yksi on Sensinite Oy Vaasasta. Sensinite Oy kehittää uudenlaisia sensoreita, joilla voidaan havaita ja jäljittää radioaktiivista säteilyä. Yritykselle myönnettiin ensimmäisen vaiheen rahoitusta.
 • 16.01.2018
  Vaasa EnergyWeek 2018 lähestyy! Tapahtuma järjestetään 19.-23. maaliskuuta 2018 Vaasassa. Tapahtuman teemoja ovat erityisesti kestävä energia, energian varastointi sekä digitalisaatio. EnergyWeek kokoaa Vaasaan energia-alan osaajia, vaikuttajia ja päättäjiä ympäri maailmaa jakamaan tietoa, kuulemaan ajankohtaisista uutisista ja mielenkiintoisista esimerkeistä, verkostoitumaan ja tekemään liiketoimintaa. Viikon aikana järjestetään lukuisia mielenkiintoisia tapahtumia, kuten seminaareja ja näyttelyitä.
 • 16.01.2018
  Ensimmäinen kansainvälinen Healthy Kids of Seinäjoki -konferenssi järjestetään Seinäjoella 12.-15. maaliskuuta 2018. Tapahtuma koostuu innovatiivisista seminaareista, opintovierailuista, verkostoitumistilaisuuksista, inspiroivista keskusteluista ja yritystapaamisista. Tavoitteena on edistää kansainvälistä dialogia ammattilaisten, kuntien, viranomaisten, yritysten, opiskelijoiden ja muiden sidosryhmien kesken terveyteen liittyvistä haasteista, terveyden edistämisestä ja lihavuuden ehkäisystä.
 • 16.01.2018
  Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja alueellisesta kehittämisestä? Onko sinulla sujuva kynä ja viestinnän keinot ja välineet hallussa? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja ajamaan länsisuomalaisten toimijoiden etuja? Jos vastasit kyllä, hae Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston harjoittelijaksi Brysseliin!
 • 15.12.2017
  Koheesiopolitiikka, Ten-T korridoorit ja biotalousmanifesti olivat vahvasti esillä vuoden 2017 vaikuttamisagendallamme. Keskityimme myös profiloitumaan kärkitoimialojemme verkostoissa – esimerkiksi ERRIN, euRobotics, ReSET, ERIAFF, ECSO, EURegHa & ECHAlliance. Aktivoimme hanketukitoimintamme, erityisesti mitä tulee Länsi-Suomen osaamiseen ja partnerihakuihin. Hankevalmistelutyö jatkuu vuoden 2018 alussa maakuntiemme sidosryhmien kanssa.
 • 11.12.2017
  Euroopan alueiden komitea (AK) järjestää tammi-helmikuussa verkkokurssin alueille ja kunnille tarkoitettujen EU-varojen hyödyntämisestä. AK:n uusi verkossa avoin massakurssi (MOOC) käynnistyy 15. tammikuuta 2018. Kolmannen MOOC-kurssin aiheena on ”Miten alueille ja kunnille tarkoitettuja EU-varoja voidaan hyödyntää parhaiten?” Kurssilla annetaan tietoa EU:n nykyisistä ja tulevista toimintalinjoista ja ohjelmista sekä esitellään käytännön välineitä ja esimerkkejä...
Päivitetty 21.11.2017, Kello 15.24, Kukka-Maaria Martiskainen.