11.12.2017
Ilmainen verkkokurssi alueille ja kunnille tarkoitettujen EU-varojen hyödyntämisestä

Euroopan alueiden komitea (AK) järjestää tammi-helmikuussa verkkokurssin alueille ja kunnille tarkoitettujen EU-varojen hyödyntämisestä. AK:n uusi verkossa avoin massakurssi (MOOC) käynnistyy 15. tammikuuta 2018. Kolmannen MOOC-kurssin aiheena on ”Miten alueille ja kunnille tarkoitettuja EU-varoja voidaan hyödyntää parhaiten?” Kurssilla annetaan tietoa EU:n nykyisistä ja tulevista toimintalinjoista ja ohjelmista sekä esitellään käytännön välineitä ja esimerkkejä paikallis- ja aluetason käytettävissä olevista rahoitus- ja tukimahdollisuuksista.

Verkkokurssi on maksuton, avoin kaikille EU:sta ja alue- ja paikallisasioista kiinnostuneille ja seurattavissa kaikilla laitteilla. Kurssi toteutetaan Iversity-verkko-oppimisalustalla, ja se koostuu videoista, tietosivuista, infografiikasta sekä tehtävistä, joita tehdessään osanottajat voivat olla yhteydessä toisiinsa kurssialustalla. Kurssin voi käydä englanniksi, ranskaksi tai saksaksi. Kurssin suorittamisesta voi pyytää maksuttoman todistuksen.

Kurssi kestää kuusi viikkoa (15. tammikuuta – 23. helmikuuta 2018). Kullakin viikolla käsitellään eri aihetta. Viikoittainen opiskeluaika on noin 1,5 tuntia. Kurssimateriaali on saatavilla verkossa vuoden ajan, joten sen voi käydä läpi omassa tahdissa myöhemminkin, jos joitakin osioita jää väliin tammi- ja helmikuussa.

AK järjestää kurssin yhteistyössä useiden Euroopan komission pääosastojen (alue- ja kaupunkipolitiikka; budjetti; työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasiat; maatalouden ja maaseudun kehittäminen; Eurostat) sekä Euroopan investointipankin, Interreg Europe -ohjelman ja URBACT-ohjelman kanssa.

Ilmoittautumisia otetaan jo vastaan Iversity-alustalla, jolla on myös lisätietoa MOOC-kurssista. https://cor.iversity.org/

Yhteydenotot: contact-mooc@cor.europa.eu

 

Lähteet ja lisätietoa :

Make the most of EU resources for your region or city

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Päivitetty 21.11.2017, Kello 15.24, .