11.12.2018
Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto hakee EU-ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Brysselissä sijaitsevan Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston tehtävänä on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan sekä Satakunnan maakuntien edunvalvonta sekä hanketoiminnan tuki ja tiedottaminen. EU-toimiston työntekijöiden työnantaja on Pohjanmaan liitto. Toimimme yhdessä maakuntaliittojen sekä mm. kehitysyhtiöiden, tutkimuskeskusten ja korkeakoulujen kanssa. Toimistossa työskentelee johtaja, EU-asiantuntija ja harjoittelija.

Onko visiosi aktiivinen ja kansainvälinen Länsi-Suomi? Oletko hakemamme positiivinen ja energinen, Länsi-Suomen elinkeinoja ja korkeakoulutoimijoita tunteva henkilö? Innostutko mahdollisuudesta olla kehittämässä uusia kumppanuuksia ja hankkeita alueemme toimijoille ja olla tukemassa heitä EU-rahoitukseen tähtäävissä valmisteluissa? Tunnetko EU-instituutioiden toimintaa tai onko sinulla kokemusta EU-verkostoissa työskentelystä?

Etsimme verkostoitumistaitoista EU-asiantuntijaa näköalapaikalle, nopeatempoiseen työympäristöön EU­lainsäädännön ja ohjelmavalmistelun kiihkeimpänä ajanjaksona. Tehtävään valittavalta edellytetään sovel­tu­vaa ylempää korkea­koulututkintoa, hyvää esiintymis- ja viestintätaitoa ja vahvaa englannin kielen suullista ja kir­jallista taitoa. Käytännön kokemus esimerkiksi yliopisto- ja korkeakoulusektorilta on hyvä lähtökohta tehtävien hoitamiseksi. EU:n erillisrahoitusohjelmien hyvä tuntemus on hyödyksi tehtävän hoita­mi­sessa. Länsi-Suomen maakuntien ja niiden kärkitoimialojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja työnkuvaan kuuluu mm. EU:n rahoitus- ja politiikkasektorien (erityisesti TKI) seuranta ja neuvonta, alueen edustaminen eurooppalaisissa verkostoissa ja EU-instituutioiden suun­taan, kärkiosaamisen markkinointi, kehittämistoiminnan tuki, harjoittelijoiden ohjaus sekä muut toimiston johtajan osoittamat tehtävät.

Kyseessä on vajaan kahden vuoden määräaikainen työsuhde, joka alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu 31.12.2020 saakka. Työ on kokopäivätyötä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään otsikolla ”EU-asiantuntija” sähkö­postitse osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi. Hakuaika päättyy 7.1.2019 klo 12.00 (Suomen aikaa).

Lisätietoja tehtävästä:

Emilia Pernaa
Director
Puhelin:+32 2 286 90 80
Matkapuhelin:+32 479 972 776
Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Päivitetty 11.01.2021, Kello 13.33, Heidi Heikkilä.