Charlotta Juhola on aloittanut WFEO:n uutena harjoittelijana

Charlotta Juhola on aloittanut WFEO:n uutena harjoittelijana

20.4.2023

WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi ajalle 17.4.2023–30.4.2024 on valittu Charlotta Juhola. Juhola valmistuu valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta kuluvan kevään aikana. Hän on politiikan tutkimuksen pääaineopinnoissaan erikoistunut kansainvälisiin suhteisiin. Pääaineopintojensa ohella hän on opiskellut viestintää sekä hallinnon ja organisaatioiden tutkimusta. Juhola on aikaisemmin työskennellyt muun muassa ulkoministeriössä harjoittelijana ja Helsingin yliopistolla tutkimusavustajana. Lisäksi hän on kerryttänyt kansainvälistä kokemusta opiskelijavaihdosta Serbiasta ja Jordaniasta sekä korkeakouluharjoittelusta Unkarista.

Juhola on kiinnostunut edunvalvonnasta EU kontekstissa, energia- ja ilmastokysymyksistä, kansainvälisestä yhteistyöstä sekä EU:n ulkosuhteista. Hänen kiinnostuksenkohteenansa ovat ylikansalliset haasteet ja pyrkimykset vastata näihin tutkimuksen, innovaatioiden ja yhteistyön sekä sosiaalisesti kestävien ratkaisujen avulla.

“Odotan innolla tulevaa vuotta Brysselissä EU-politiikan ytimessä. Odotan harjoittelulta erityisesti mahdollisuuksia kartuttaa osaamista monipuolisten teemojen parissa sekä tarkempaa syventymistä niihin konkreettisiin työkaluihin, joilla EU pyrkii kehittymään tukien alueidensa elinvoimaisuutta. Harjoittelussa pääsen syventämään laajaa akateemista osaamistani politiikasta sekä oppimaan enemmän Länsi-Suomen maakuntien toiminnasta ja niiden edunvalvonnasta EU:ssa. On hienoa päästä kehittämään asiantuntemustani WFEO:n tiimissä kansainvälisessä ympäristössä”, toteaa Juhola.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle