Jenni Vuorela on WFEO:n uusi harjoittelija

Jenni Vuorela on WFEO:n uusi harjoittelija

23.6.2021

WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi on valittu Jenni Vuorela ajalle 19.4.2021–30.4.2022. Vuorela on kotoisin Pohjois-Satakunnasta mutta asunut jo lähes vuosikymmenen Porissa, ja parhaillaan hän viimeistelee opintojaan Porin yliopistokeskuksella Turun kauppakorkeakoulun yksikössä. Vuorelalla on vahva viestintätausta aiemmista töistään ja kansainvälistä kokemusta muun muassa opiskelijavaihdosta Italiasta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry:llä, ja toimii edelleen Porin ylioppilaslehti Pointin päätoimittajana.

Markkinointia, johtamista ja kansainvälistä liiketoimintaa opiskellut Vuorela on kiinnostunut alueiden elinvoiman kehittämisestä ja kansainvälisesti toimivista organisaatioista. Entisenä opiskelija-aktiivina koulutuspolitiikka on lähellä hänen sydäntään, ja lisäksi Italiasta tarttui mukaan kiinnostus luovaa taloutta ja kulttuurialojen liiketoimintaa kohtaan.

Koronapandemiasta johtuen Vuorela aloittaa työsuhteensa etänä. ”Uuden työn aloittaminen etänä kotoa käsin jopa hiukan pelotti, mutta minut on otettu todella hienosti vastaan ja kaikki on sujunut hyvin. Toivon, että koronatilanne helpottaisi ja rokotukset etenisivät suunnitellusti, jotta syksyllä olisi jo mahdollista päästä jatkamaan töitä Brysselistä käsin. Odotan innolla, mitä kaikkea uuden oppimista onkaan luvassa, ja toivottavasti pääsen jossain kohtaa tapaamaan työkaverini ja WFEO:n yhteistyökumppaneita kasvokkain.”

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle