European Biomass Conference and Exhibition, EUBCE Kööpenhaminassa


Eurooppalainen Biomassa -konferenssi ja näyttely (European Biomass Conference and Exhibition, EUBCE) järjestetään 14.-18. toukokuuta 2018 Kööpenhaminassa, Tanskassa. EUBCE on yksi maailman johtavimmista tutkimus- ja innovaatiokonferensseista, ja tarjoaa alustan tieteellisen tiedon keräämiselle, vaihtamiselle ja levittämiselle biomassan alalla.  Ohjelmassa käsitellään biomassan itsensä lisäksi bionesteitä ja biopolttoaineita lämmityksessä ja sähköntuotannossa, sekä liikennettä ja biopohjaisia tuotteita, kaikki tuotantoketjun osa-alueet huomioiden. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan sivustolla myöhemmin, lisätietoa näyttelystä julkaistaan syyskuussa 2017.

Konferenssin ja näyttelyn lisäksi Tanskan saavutuksia biomassan laaja-alaisessa hyödyntämisessä tuodaan esille teknisillä vierailuilla maan keskiosiin, jossa biomassa on pääraaka-aine prosesseissa, joissa tuotetaan uusiutuvaa energiaa, biopolttoaineita, biokemikaaleja ja biomateriaaleja, sekä yhdistetään biotuotteita perinteisiin fossiiliperustaisiin systeemeihin.

Esitysten haku konferenssiin on alkanut. Abstraktit tulee jättää 6. marraskuuta 2017 mennessä täällä. Katso myös tämänvuotisen Tukholmassa järjestetyn EUBCE -konferenssin esitykset ja muut materiaalit täältä.

Lisätietoja

Muut päivämäärät

Päivitetty 10.10.2018, Kello 10.33, Marie Sjölind.