ERIAFF

ERIAFF -verkosto (European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry) keskittyy nimensä mukaisesti innovaatioiden edistämiseen maatalouden, elintarviketuotannon ja metsätalouden alalla. ERIAFF on alueiden verkosto, joka syntyi Toscanan aloitteena alueiden vastaukseksi komission innovaatiokumppanuuteen maatalouden alalla (European Innovation Partnership on Agricultural Productivity and Sustainability, EIP-AGRI). ERIAFF keskittyy innovaatiokumppanuuden kautta sekä maaseuturahaston kautta rahoitettaviin innovaatioryhmiin (operational groups) että Horisontti 2020 -ohjelman kautta rahoitettaviin hakuihin.

Länsi-Suomesta verkoston virallisia jäseniä ovat Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta. Verkosto järjestää alueilla vuosittain konferenssin ja seminaareja Brysselissä. ERIAFF -alueita edustavat aluetoimistot kokoontuvat säännöllisesti Brysselissä.

Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta järjestivät yhteistyössä ERIAFF -verkoston kanssa vuoden 2014 vuosittaisen konferenssin Seinäjoella kesäkuussa 2014. Löydät konferenssin esitykset ja kuvia konferenssin sivustolta

 

Päivitetty 05.06.2017, Kello 17.33, .