Marianne Ruusunhelmi, kuva

Marianne Ruusunhelmi on aloittanut WFEO:n uutena harjoittelijana

7.4.2022

WFEO:n uudeksi harjoittelijaksi on valittu Marianne Ruusunhelmi ajalle 1.4.2021­–30.4.2022. Ruusunhelmi on valmistunut viime vuonna yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hän on kansainvälisen politiikan pääaineopinnoissaan erikoistunut EU-asioihin ja viestintään. Ruusunhelmi on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Eurooppanuorissa ja ulkoministeriössä. Lisäksi hän on kerryttänyt kansainvälistä kokemusta opiskelijavaihdosta Prahasta ja korkeakouluharjoittelusta Varsovasta.

Ruusunhelmi on kiinnostunut alueiden kehittämisestä, energia- ja ilmastokysymyksistä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Hänen kiinnostuksen kohteena ovat myös nuoria ja koulutusta koskevat teemat. Ruusunhelmi onkin aikaisemmin toiminut aktiivisesti mukana nuoriso- ja opiskelujärjestötoiminnassa.

“Olen erittäin innoissani siitä, että pääsen työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä EU-politiikan ja aluekehittämisen parissa. Odotan harjoittelulta erityisesti sitä, että pääsen syventämään EU-osaamistani sekä oppimaan enemmän Länsi-Suomen maakuntien toiminnasta ja edunvalvonnasta. On hienoa päästä osaksi WFEO:n asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöä”, toteaa Ruusunhelmi.

Gå till "Aktuellt"