Etusivu

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen yhteinen EU-edunvalvontatoimisto Brysselissä. Eurooppa-toimisto tarjoaa maakunnillensa suoran yhteyden Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Ota yhteyttä!

Kärkitoimialat

Kärkitoimialat

Länsi-Suomen maakuntien kärkitoimialat rakentuvat älykkään erikoistumisen strategian pohjalta. WFEO keskittyy näiden toimialojen seuraamiseen. Nämä painopisteet ovat energia, ruoka ja biotalous, robotiikka ja automaatio, kyberturvallisuus, koulutus ja osaaminen sekä terveys ja hyvinvointi.

Tutustu kärkitoimialoihin!

Tiedotus

Tiedotus

Tiedotuksemme kulmakivi on tiedotuspalvelu, johon alueemme toimijat voivat kirjautua. Tiedotuspalvelun kautta lähetämme viikoittain 3-5 tiedotetta tilaajien sähköpostiin heidän valitsemistaan 12 teemasta.

Tilaa tiedotuspalvelu!

Verkostot

Verkostot

Jäsenyys eri verkostoissa on keskeinen osa toimistomme edunvalvontatyötä. Verkostojen toiminnan kautta voimme paremmin seurata maakunnillemme tärkeiden politiikka-alueiden kehitystä EU-tasolla sekä edistää toimijoittemme kansainvälistymistä.

Tutustu verkostoihin!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen ylläpitämä yhteinen aluetoimisto Brysselissä. WFEO on maakuntiensa EU-edunvalvontatoimisto, jonka toiminta aloitettiin jo Suomen liittymisvuonna 1995. Eurooppa-toimiston tehtävänä on toimia maakuntiensa parhaaksi tarjoamalla suora yhteys Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Toimintamme jakautuu kolmeen peruspilariin, joita ovat edunvalvonta, EU-asiantuntijatuki sekä viestintä. Lue lisää palveluistamme sivuiltamme ja ota yhteyttä!

Euroopan parlamentin tiedotteet

Artikkeli
21.09.2023 18:10
Energiakriisi ja korkeat energian hinnat ovat korostaneet tarvetta uudistaa EU:n sähkömarkkinoita. Mitä parlamentti on tehnyt asialle?

Lähde : © Euroopan unioni, 2023 - EP
Lue lisää
Artikkeli
20.09.2023 17:53
Viralliset asiakirjat liittyen varapuheenjohtaja Maroš Šefčovičin soveltuvuuden arviointiin vihreän kehityksen ohjelmasta vastaavan komissaarin tehtävään.

Lähde : © Euroopan unioni, 2023 - EP
Lue lisää
Artikkeli
20.09.2023 17:43
Viralliset asiakirjat liittyen Wopke Hoekstran soveltuvuuden arviointiin ilmastoasioista vastaavan komissaarin tehtävään.

Lähde : © Euroopan unioni, 2023 - EP
Lue lisää
Artikkeli
20.09.2023 17:33
Mepit järjestävät kuulemiset Wopke Hoekstralle ja Maroš Šefčovičille arvioidakseen heidän soveltuvuuttaan uusiin tehtäviin komissiossa.

Lähde : © Euroopan unioni, 2023 - EP
Lue lisää

Komission tiedotteet