Etusivu

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen yhteinen EU-edunvalvontatoimisto Brysselissä. Eurooppa-toimisto tarjoaa maakunnillensa suoran yhteyden Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Ota yhteyttä!

Kärkitoimialat

Kärkitoimialat

Länsi-Suomen maakuntien kärkitoimialat rakentuvat älykkään erikoistumisen strategian pohjalta. WFEO keskittyy näiden toimialojen seuraamiseen. Nämä painopisteet ovat energia, ruoka ja biotalous, robotiikka ja automaatio, kyberturvallisuus, koulutus ja osaaminen sekä terveys ja hyvinvointi.

Tutustu kärkitoimialoihin!

Tiedotus

Tiedotus

Tiedotuksemme kulmakivi on tiedotuspalvelu, johon alueemme toimijat voivat kirjautua. Tiedotuspalvelun kautta lähetämme viikoittain 3-5 tiedotetta tilaajien sähköpostiin heidän valitsemistaan 12 teemasta.

Tilaa tiedotuspalvelu!

Verkostot

Verkostot

Jäsenyys eri verkostoissa on keskeinen osa toimistomme edunvalvontatyötä. Verkostojen toiminnan kautta voimme paremmin seurata maakunnillemme tärkeiden politiikka-alueiden kehitystä EU-tasolla sekä edistää toimijoittemme kansainvälistymistä.

Tutustu verkostoihin!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen ylläpitämä yhteinen aluetoimisto Brysselissä. WFEO on maakuntiensa EU-edunvalvontatoimisto, jonka toiminta aloitettiin jo Suomen liittymisvuonna 1995. Eurooppa-toimiston tehtävänä on toimia maakuntiensa parhaaksi tarjoamalla suora yhteys Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Toimintamme jakautuu kolmeen peruspilariin, joita ovat edunvalvonta, EU-asiantuntijatuki sekä viestintä. Lue lisää palveluistamme sivuiltamme ja ota yhteyttä!

Euroopan parlamentin tiedotteet

Agenda
27.01.2023 14:06
Plenary session, Brussels

Source : © European Union, 2023 - EP
Lue lisää
Toimielimet
26.01.2023 19:39
Ministers outlined the priorities of the Swedish Presidency of the Council of the EU to parliamentary committees, in a series of meetings.
Committee on Constitutional Affairs
Committee on Foreign Affairs
Committee on Development
Committee on Economic and Monetary Affairs
Committee on Employment and Social Affairs
Committee on the Environment, Public Health and Food Safety
Committee on Women’s Rights and Gender Equality
Committee on the Internal Market and Consumer Protection
Committee on International Trade
Committee on Fisheries
Committee on Regional Development
Subcommittee on Security and Defence

Source : © European Union, 2023 - EP
Lue lisää
Toimielimet
26.01.2023 15:21
Israelin presidentti Isaac Herzog pyysi mepeiltä toimia antisemitismin hävittämiseksi Euroopasta.

Lähde : © Euroopan unioni, 2023 - EP
Lue lisää
Oikeus- ja sisäasiat
24.01.2023 18:02
On Thursday afternoon, Parliament’s Committee on Foreign Interference will discuss allegations of corruption and how to improve the transparency of Parliament’s work.
Special Committee on foreign interference in all democratic processes in the European Union, including disinformation (INGE 2)

Source : © European Union, 2023 - EP
Lue lisää

Komission tiedotteet