Etusivu

Tervetuloa!

Tervetuloa!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen yhteinen EU-edunvalvontatoimisto Brysselissä. Eurooppa-toimisto tarjoaa maakunnillensa suoran yhteyden Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Ota yhteyttä!

Kärkitoimialat

Kärkitoimialat

Länsi-Suomen maakuntien kärkitoimialat rakentuvat älykkään erikoistumisen strategian pohjalta. WFEO keskittyy näiden toimialojen seuraamiseen. Nämä painopisteet ovat energia, ruoka ja biotalous, robotiikka ja automaatio, kyberturvallisuus, koulutus ja osaaminen sekä terveys ja hyvinvointi.

Tutustu kärkitoimialoihin!

Tiedotus

Tiedotus

Tiedotuksemme kulmakivi on tiedotuspalvelu, johon alueemme toimijat voivat kirjautua. Tiedotuspalvelun kautta lähetämme viikoittain 3-5 tiedotetta tilaajien sähköpostiin heidän valitsemistaan 12 teemasta.

Tilaa tiedotuspalvelu!

Verkostot

Verkostot

Jäsenyys eri verkostoissa on keskeinen osa toimistomme edunvalvontatyötä. Verkostojen toiminnan kautta voimme paremmin seurata maakunnillemme tärkeiden politiikka-alueiden kehitystä EU-tasolla sekä edistää toimijoittemme kansainvälistymistä.

Tutustu verkostoihin!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto (West Finland European Office, WFEO) on Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen ylläpitämä yhteinen aluetoimisto Brysselissä. WFEO on maakuntiensa EU-edunvalvontatoimisto, jonka toiminta aloitettiin jo Suomen liittymisvuonna 1995. Eurooppa-toimiston tehtävänä on toimia maakuntiensa parhaaksi tarjoamalla suora yhteys Brysseliin ja EU-instituutioihin.

Toimintamme jakautuu kolmeen peruspilariin, joita ovat edunvalvonta, erilaiset toimeksiannot ja hanketuki sekä tiedotus. Lue lisää palveluistamme sivuiltamme ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista

Euroopan parlamentin tiedotteet

Artikkeli
30.11.2022 23:18
Parlamentti hyväksyi säännöt, joilla torjutaan EU:n alueella toimivien yritysten saamia ulkomaisia tukia, jotka vääristävät markkinoita.

Lähde : © Euroopan unioni, 2022 - EP
Lue lisää
Euroopan tulevaisuus/yhdentyminen
30.11.2022 23:18
Media are invited to Parliament’s premises in Brussels, where citizens will discuss recent and upcoming initiatives with high-level representatives of the EU institutions.

Source : © European Union, 2022 - EP
Lue lisää
Ulkomaankauppa / kansainvälinen kauppa
30.11.2022 23:17
Rapporteur on the Generalised Scheme of Preferences Heidi Hautala (Greens/EFA, FI) issued the following statement on Wednesday after Council’s failure to agree on its negotiating position.
Committee on International Trade

Source : © European Union, 2022 - EP
Lue lisää
Ihmisoikeudet
30.11.2022 15:34
The Sakharov Prize honours the Ukrainian people, who are defending their country and core European values. Representatives of NGOs and public institutions will participate in the seminar

Source : © European Union, 2022 - EP
Lue lisää

Komission tiedotteet