Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto etsii harjoittelijaa!

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto etsii harjoittelijaa!

16.11.2023

Haemme nyt Länsi-Suomen Eurooppa-toimistoon (WFEO) Brysseliin harjoittelijaa noin vuoden mittaiselle ajanjaksolle vuoden 2024 alusta alkaen.

Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja aluekehittämisestä? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja edustamaan länsisuomalaisten maakuntien toimijoita? Onko sinulla hallussa viestinnän keinot ja välineet? Jos vastasit kyllä, haemme nyt Länsi-Suomen Eurooppa-toimistoon (WFEO) Brysseliin harjoittelijaa noin vuoden mittaiselle ajanjaksolle vuoden 2024 alusta alkaen.

WFEO edustaa Brysselissä neljää maakuntaa: Etelä-Pohjanmaata, Keski-Suomea, Pohjanmaata ja Satakuntaa. Toimimme tiiviisti yhdessä maakuntaliittojen sekä mm. kaupunkien, kehitysyhtiöiden, tutkimuskeskusten ja korkeakoulujen kanssa.

Harjoittelijan monipuoliseen tehtäväkenttään kuuluu mm. Länsi-Suomen kannalta keskeisiin EU-aiheisiin keskittyvästä tiedotuspalvelusta ja verkkosivuista vastaaminen. Harjoittelijan on mahdollista syventyä johonkin WFEO-maakuntia kiinnostavaan ajankohtaiseen teemaan. Harjoittelija osallistuu lisäksi erilaisiin tilaisuuksiin ja laatii tapahtumaraportteja sekä avustaa muissa yleisissä toimistotehtävissä.

Mitä haemme:

  • Olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut esimerkiksi hallintotieteiden, yhteiskuntatieteiden, valtiotieteiden tai viestinnän opiskelija
  • Tunnet EU-politiikkaa ja -päätöksentekoa ja edustamamme maakunnat sekä niiden kärkitoimialat ovat sinulle tuttuja
  • Hallitset erityisesti kirjoitetun viestinnän suomeksi ja englanniksi, ja sinulla on ideoita viestinnän kehittämiseksi
  • Hyvät tiedonhaku- ja sosiaalisen median taidot 

Oma-aloitteisuus, vahva kielitaito, hyvät sosiaaliset- ja verkostoitumistaidot sekä kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä esimerkiksi opiskelijavaihdon kautta katsotaan eduksi.

Harjoittelu antaa hyvät verkostoitumismahdollisuudet ja tarjoaa tilaisuuden syventää sekä viestinnän että EU-politiikan ja -päätöksenteon tuntemusta. Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaisia. Harjoittelija on oikeutettu työnantajan tavanomaisiin henkilöstöetuihin, kuten kielikurssiin. Korkeakouluopiskelijalla on lisäksi mahdollisuus hakea Erasmus+-tukea harjoitteluun. Harjoittelijan työ tapahtuu Länsi-Suomen Eurooppa-toimistossa Brysselissä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@obotnia.fi otsikolla: “Harjoittelija - WFEO”. Hakuaika päättyy maanantaina 4.12.2023 klo 15.00 Suomen aikaa. Haastattelut järjestetään joulukuussa etäyhteyksin.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Johtaja Emilia Pernaa
emilia.pernaa@westfinland.be
+32 479 972 776

Gå till "Aktuellt"